top of page
  • תמונת הסופר/תנועה Noa

גבינות - לא רק בשבועות

בחג שבועות אני שומעת שאנשים אומרים על הגבינות השמנות דברים כמו "משמין", "לא בריא" וכד' 😕


בשנים האחרונות,

השתחררתי "מפוביית השומן" ואפילו הורדתי מס' קילוגרם.

כי לאכול שומן בשילוב הנכון עוזר דווקא לשרוף שומן ולא עושה אותנו "שמנים".

במחקר שעשיתי על ההתפתחויות בתחום התזונה הבריאה, כאשר מצמצמים את הפחמימות מהתפריט

היכולת של גופנו לשרוף שומן דווקא מתפתחת!

זוהי תזונת דלת פחמימות, ובצורתה היותר קיצונית קיטו / פלאו.

היתרונות הינם רבים: יש יותר תאים בריאים בגוף, ירידה ברמות הסוכר והאינסולין,

שיפור הריכוז, במערכת העיכול, ירידה בסיכון לסרטן,

שיפור באנרגיה, ירידה במשקל ואפילו האטת ההזדקנות.


הגוף שלנו פשוט זקוק גם למזון המזין והמשביע הזה.

השומן הרווי שבגבינות, בניגוד לשומנים אחרים כמו שומנים מהצומח (סויה, תירס, קנולה)

אינו מתחמצן בקלות על ידי חימום ולכן אינו יוצר דלקתיות.

אז תחגגו עם הגבינות עם מצע טוב של מלפפון, חסה, מקל סלרי... 🥬🥒🥦

אם תרצו לדעת יותר על תזונה דלת פחמימות אני מזמינה אתכם להתייעץ.


בריאות שלמה,

נועה



0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page